Sök jobb hos oss

Jobba hos oss


Vårt fantastiska team av medarbetare på Trygga Händer behöver fler kollegor inför vår uppstart i augusti-2023. Vi söker ett antal timanställda som vill arbeta extra vardagar, kvällar samt helger vid behov.

Är du undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och har ett intresse och engagemang för personer som har en kognitiv svikt så hör gärna av dig med en ansökan. 

Som person trivs du med att hjälpa andra och är lugn och pedagogisk i din kommunikation. Du är positiv och öppen inför att samarbeta med de människor som du har runt dig för att nå ett enat resultat. Vidare är du ödmjuk, positiv, har tålamod och ser till individens behov. 

Varför jobba hos oss?


Vi kommer att erbjuda dig en familjär arbetsplats där du har goda chanser att utvecklas, både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss gör du skillnad varje dag och vi kommer att arbeta som ett reflekterande och coachande team. Vi kommer att hålla oss uppdaterade och arbeta utvecklande genom att ta hjälp av olika professioner som vi kommer att få besök av kontinuerligt. 

Som nyanställd hos oss får du självklart en introduktion till ditt uppdrag, utbildning i basala hygienrutiner samt utbildning i demenscentrums utbildning i demens. Som anställd hos oss får du 2500kr i friskvård varje år. 

Trygga Händer Hemtjänst är medlemmar i Fremia och har därmed kollektivavtal.